Hvem vi er

Siden 1961 har BOE-THERM udviklet, produceret og tilbudt højkvalitets industrielle temperaturstyringer.

Vi leverer vores temperaturstyringer til store spillere indenfor automobilbranchen og andre industrier hvor der kræves pålidelighed og lang levetid. Det er derfor en selvfølgelighed at vores produktkvalitet altid er i fokus. En hver temperaturstyring der forlader vores fabrik i Assens gennemgår en 100% sluttest for at sikrer at vi holder hvad vi lover og kunden bliver tilfreds med det produkt han har købt. Ved levering og mange år frem.

Ligesom vores temperaturstyringer produceret i Denmark, så gennemgår hvert køleanlæg en 100% test inden den forlader fabrikken. Der anvendes udelukkende komponenter af kendte leverandører hvilket garanterer høj kvalitet og samtidigt er det muligt let at servicere anlæggene, ligegyldigt hvor i verden anlægget befinder sig.

BOE-THERM har kunden i fokus. Vi har et stort program af standard produkter inden for opvarmning og køl til alle slags industrielle formål.
Der ud over har vi stor erfaring i at hjælpe kunden med at finde den rette kundespecifikke løsning. Kontakt os for en uforpligtende snak hvor vi kan hjælpe dig med råd og vejledning. Sammen finder vi den rigtige løsning til dine behov.